Ben ik een dier?

Uitnodiging vernissage
graag nodigen wij u uit voor de opening van deze bijzondere groepsexpositie op zondag 11 juni a.s.
ontvangst van 13.00 tot 13.30 uur. na het welkomstwoord van Liesbeth Mantel (hoofd exposities, Collectie en informatie) en de gastcuratoren Colette olof en Joanna van der Zanden, wordt de tentoonstelling ingeleid door de makers van filosofisch radioplatform radio rené, gevolgd door een performance van kunstenaar vanna Bowles.  de opening wordt afgesloten met een drankje en een hapje in de foyer van Filmhuis de domijnen. 

Kunstenaars:
Greta Alfaro (SP), Melanie Bonajo (NL), Vanna Bowles (NO), Charlotte Dumas (NL), Mitsy Groenendijk (NL), Emily Kocken (NL), Niki Lindroth von Bahr (SW), Pinar & Viola (TR & NL), Trompette de la Mort (NL), Elin Magnusson (SW), Thomas Thwaites (UK), Christiaan Zwanikken (NL) en Radio René (NL)