Tentoonstelling GUM boek - Jet Nijkamp

Tentoonstelling GUM in de Cacaofabriek in Helmond met oa werk van Jet Nijkamp

unnamed.jpg

Zondag 26 maart 2018 opent de tentoonstelling GUM in de Cacaofabriek in Helmond. Er doen 23 kunstenaars mee die met gum werken, als tekenmateriaal en voor correcties, o.m. Liesje van den Berk, Cathelijn van Goor, Robbie Cornelissen, Caren van Herwaarden, Hans de Wit, Emmy Bergsma, Ingrid Berger en nog een paar... Van Jet Nijkamp staat er een monumentaal tweeluik (zie afbeelding boven). Alle deelnemende kunstenaars zijn ook vertegenwoordigd in het GUMboek, dat door initiatiefnemer van het GUMproject Paul Dirks op de opening wordt gepresenteerd. Andere onderdelen van het programma: een mini-lezing over het maken van fouten, poëzie, muziek. De krant Dressed like a woman is er verkrijgbaar.