FOOD FOR THOUGHT, tentoonstelling met Jet Nijkamp

    jet nijkamp

 jet nijkamp

    Het Kunstenlab nodigt u uit voor de tentoonstelling

                                                                                  FOOD FOR THOUGHT

                                                                                  FOOD FOR THOUGHT

             schilderijen, video's en installaties rond het thema voedsel

                           1 november 2014 t/m 4 januari 2015                                                              Opening: 1 november om 17.00 uur

Peter Zwaan, Jan van IJken, Jet Nijkamp, Dinanda Luttikhedde, Sane van der Horst, Jennifer Wijnbergen, John Sikking, Über den Tellerrand  (Anke Sentker en Judith Hofmann), Hannes Nienhüser, Wouter Kops, Peter Hekkert, Maaike Folmer en Marianne Peijnenburg.

Voor wie in de buurt is van Deventer op 1 november: jullie zijn van harte welkom op de opening van de groepstentoonstelling FOOD FOR THOUGHT in het nieuwe onderkomen van Kunstenlab in Deventer.

De tentoonstelling is open vanaf 13 uur. Om 17 uur vindt de officiële opening door de wethouder plaats.

Het wordt een mooie tentoonstelling, met performances, film (van o.m. Jan van IJken over de bio-industrie versus dierenverheerlijking, knuffelen met koeien, hondenshows etc.), mooie schilderijen, bewerkt serviesgoed, installaties. Van mij zijn er tien werken, voornamelijk ouder werk, te zien: dieren en groenten in olieverf op doek, in houtskool en olieverf op kalkeerpapier en, een nieuw werk, in houtskool en olieverf op aluminium. Voor de Facebookers onder ons een link naar een album met de tentoongestelde werken: https://www.facebook.com/jet.nijkamp/media_set?set=a.753479218056451.1073741833.100001831405415&type=1, maar zie ook www.jetnijkamp.nl/cvjet.htm

De tentoonstelling duurt t/m 4 januari 2015. Zie http://www.kunstenlab.nl/tentoonstellingitem.php?agendaID=596&pageID=2 en de informatie in de e-flyer van het Kunstenlab onderaan de mail.

Vanuit Amsterdam Zuid gaat er een directe trein op een kwartier voor het hele uur.