Grote Amsterdamse Kunstkalender 2015 met werk van onder meer Jantien Jongsma, Natasja Kensmil, Emily Kocken en Jet Nijkamp

Grote Amsterdamse Kunstkalender 2015

365 dagen uit de kunst

De Grote Amsterdamse Kunstkalender 2015 toont op fiks formaat (29,7 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) elke dag het werk van een hedendaagse Amsterdamse kunstenaar. Deze bijzondere kunstkalender biedt een podium aan 365 gerenommeerde én aanstormende Amsterdamse kunstenaars, designers, grafisch vormgevers, modeontwerpers, fotografen en architecten. Hij geeft op een originele manier een overzicht van hedendaagse Amsterdamse kunstenaars en hun werk. Door zijn afwijkende maat en eigentijdse inhoud is de kalender een musthave. Interessant voor de kunstliefhebber, maar ook voor de Amsterdammer die zich wil laten verrassen door het veelzijdige aanbod van de lokale kunsten.

De werken die in de kalender zijn opgenomen, zijn door een onafhankelijke deskundige redactie geselecteerd.

Bekijk de websitewww.groteamsterdamsekunstkalender.nl voor meer informatie.