WG kerstsale 2015

100 euro verkooptentoonstelling !

Dit jaar houdt WG Kunst – voor de zevende keer - in het weekend van zaterdag 12 & zondag 13 december een bijzondere verkooptentoonstelling. Meer dan honderd kunstwerken van ruim honderd kunstenaars worden aangeboden voor honderd euro per stuk.
Uitgangspunt is dat mensen het spannend vinden om voor weinig geld iets héél moois te kopen. Honderd euro is voor een kunstwerk nauwelijks een reële prijs, maar tegelijkertijd voor veel mensen een groot bedrag. Van oudsher zijn kostbare kunstwerken soms voor een klein bedrag aangeschaft, omdat men bij de (ver)koop geen idee had van de werkelijke waarde van het kunstwerk. Iemand kocht het gewoon omdat hij of zij het mooi vond. De wereldberoemde ets van Rembrandt (Christus geneest de zieken) werd destijds voor 100 gulden verkocht, voor die tijd overigens een flink bedrag. Deze bijzondere prent heeft de bijnaam “100 gulden prent” gekregen.
In deze traditie geeft WG Kunst kunstliefhebbers – na het overweldigende succes van de Kerst Sale van de afgelopen 6 jaar – dit jaar opnieuw de gelegenheid om voor het geringe bedrag van 100 euro een kunstwerk aan te schaffen. Alle deelnemende kunstenaars hebben voor deze gelegenheid iets bijzonders uit hun atelier gehaald of speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt. Tekeningen, schilderijen, grafiek, beeldhouwwerk, sieraden, keramiek, glaskunst en nog veel meer. Op www.wgkunst.nl staat binnenkort een overzicht van de deelnemend kunstenaars.
In het weekend van 12 &13 december 2015 van 12.00 – 18.00 uur zijn de kunstwerken te zien en te koop bij WG Kunst, Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28 Amsterdam (Wilhelmina Gasthuisterrein). Kopers kunnen hun werk na betaling meteen meenemen. Op de vrijgekomen plek wordt direct een ander kunstwerk geplaatst. Zo is sprake van een telkens wisselende tentoonstelling.

Kom naar deze Kerst Sale!!! en koop iets moois voor jezelf of voor iemand anders!

Meer info:
http://www.wgkunst.nl/Kerst-Sale-2015.html
020 6161515
 

 

 

Deelnemende kunstenaars:
Jan Baas, Els Bannenberg, Frans Berntsen, Bernadette Beunk, Mieke Blits, Wil van Blokland, Henriette Boerendans, Jacqueline Bolmeijer, Marieke Bolhuis, Femke Bourgonje, Mohamed Bouyzgarne, Ditte Brouwers, Irma Anne Bruijne, Irene Bruns, Marian Bijlenga, Wilma Caris, Marion Crezee, Kuipers, Colette Curfs, Wim Daems, Coos Dieters, Sylvia Doeleman, Wietze Dorsman, Renske van Driel, Anita Duyvis, Petra van Eeghen, Harry Emans, Maria Es, Roland Fernhout, Vicky Foster, Marieke Gelissen, Maryan Geluk, Agnes van genderen, Inge van Gils, Eva Gonggrijp, Regis Goncalves, Jeroen Gramberg, Linda Grool, Patricia Guarda, Susan Hammond, Joop Haring, Femke van Heerikhuizen, Sabine Heetebrei, David Henderson, Irene Hertel, Cellistine van Herwijnen, Jessica van de Heuvel, Meinke Horn, Simone Huy, Ellen Huijsmans, Edgar Jansen, Kiek Jansen, Corri Janssen, Marijke Janssen, Maartje Jaquet, Piet Jetten, Jessica Keppel, Rick keijzer, Ewoud Klaassen, Jeannet Klement, Niqui Kommerkamp, Mary Koning, Ninette Koning, Nynke Kuuipers, Toon Kuijpers, Nicole Ladrak, Aty Lichtveld, Lucy was Here, Rody Luton, Marit Maes, Anita Manshanden, Saskia Masselink, Francis van der Meer, Anita Mizrahi, Petra Morenzi, René Mos, Beth Namenwirth, Barbara Nanning, Frits Nolte, Marianne Oo, Simon Oud, Jille van de Pas, Marianne Pruimboom, Uli Rapp, Lineke de Redelijkheid, Marlies Rekers, Irma Roeten, Carola Rombouts, Tamar Rubinstein, Ginie Ruitenbeek, Danny Ruevekamp, Kunst in Quarantaine, Laura Scheringa, Michiel Schierbeek, Joke Schoneveld, Mari Shields, Lisanne Sloots, Specimen Show, H.F. van Steensel, Tomika Stip, Manja van der Storm, Aimee Terburg, Alexandra Timmer, Ilse Winter, Mat Vaassen, Rudolf Valster, Ingeborg Vandamme, lies Verdenious, Ramon Jan Vet, Wendela de Vries, Marianne Wagemaker, Wasco, Pauline Wiertz, Monica de Wit, Annemarie Woudstra, Marianne Wijermars, Marieke Zeeman