Emily Kocken | debuutalbum Cello Girls | crowdfunding gestart!

Emily Kocken werkt aan de realisatie van mijn debuutalbum Cello Girls! Zij zoekt sponsoren voor haar project, middels het crowdfundingsplatform Voor de kunst.
Emily legt uit:

'Waarvoor vraag ik jouw hulp?

Op deze pagina vertel ik je alles over mijn doel om een elpee te maken met eigenzinnige cellomuziek in een inspirerende samenwerking met studiovirtuoos Jacco Prantl.

Bach

Nieuwsgierig naar het geheim achter de structuur van beroemde cellomuziek, begon ik de beroemde prelude van de eerste cellosuite van Bach achterstevoren te spelen. Dit stuk is zo superbekend bij een groot publiek, dat ik wilde weten wat er zou gebeuren met de luisterervaring. Toen ik dit experiment voor het eerst live in het Van Abbemuseum (2016) uitvoerde, reageerde het publiek positief en emotioneel. Mensen vertelden me dat het klonk als de herinnering aan een dierbare vriend.'

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van 'Voor de kunst'.

Emily Kocken met haar cello. Foto door Petra van Velzen

Emily Kocken met haar cello.
Foto door Petra van Velzen